נקניק צרפתי קלוי Fluffins
כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לך סוכר, חלב חם מאוד, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 39%. נסו כוסות לחם מטוגן עם נקניק וביצה, תפוח-נקניק פרנץ ' טוסט, ו Strata פרנץ ' טוסט עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם נקניק על פי הוראות החבילה (זה יסיר כל לחות עודפת). מגניב על מגבות נייר במשך 5 דקות; יבש טפיחה. חותכים לפרוסות דקות מאוד ומניחים בצד.
שלב 1-1 / 2 כוסות קמח, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערת מיקסר גדולה.
מוסיפים חלב, שמן, ביצה ווניל; לנצח 2 דקות במהירות בינונית. בהדרגה להוסיף 1-1 / 4 כוסות קמח כדי להפוך את הבצק נוקשה אך דביק. מערבבים בנקניק. מכסה קערה ולתת לנוח 10 דקות.
בצק חלק לתוך 12 (2-1 / 2 אינץ') משומן בנדיבות כוסות מאפין באמצעות כף או שתי כפות (לא להשתמש ספינות נייר). לכסות ולתת לעלות 35 עד 45 דקות. הבצק יעלה, אבל לא כפול בגודלו.
מערבבים סוכר וקינמון לציפוי בקערה קטנה; להפריש.
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות f במשך 20 עד 25 דקות עד להשחים היטב.
בואו מגניב על מתלה תיל במשך 2 דקות.
מברשת עם חמאה ומפזרים תערובת סוכר קינמון. הפעל סכין סביב כל גליל כדי להסיר ממחבת.
מגישים חם עם סירופ פנקייק,אם תרצה. מקררים כל שאריות.