קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

נקניקיה דקדנטית גדולה

נקניקיה דקדנטית גדולה
נקניקייה דקדנטית גדולה היא מנה עיקרית אמריקאית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1377 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 94 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לך סוכר חום, חמאה, לחמניות ארוחת ערב חומות ומגישות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בית הכלבים "סו קאלי" חקיין נקניקיות, בישול קראנצ'ר כלב חם כלב טופר, ו טופר נקניקיות ורוד כבוש.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל. כשהבצל מתחיל להתרכך מוסיפים את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל. הופכים את האש לנמוכה ומכסים את התבנית. כשהבצל רק מתחיל להשחים, הסר את הכיסוי. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב תדיר, עד שהבצל בצבע חום כהה. היזהר לא לתת להם להישרף. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ממיסים עוד 2 כפות חמאה באותה מחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים כמה חתכים רדודים על פני הנקניקיות ומוסיפים אותם למחבת. מטגנים עד שהם מבושלים ומשחימים יפה. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים למחבת את פרנקי הקוקטייל ומטגנים עד שהם מבושלים ומשחימים יפה. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות קוקטיילנקניקיות קוקטייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת אחרת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים למחבת את 2 כפות החמאה הנותרות. פתח את לחמניות הנקניקיות וצלה אותן במיצים החמאתיים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית נקניקיותלחמניית נקניקיות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים שכבה דקה של מוס בתוך שני חצאי כל לחמניה. למעלה עם נקניקייה וערימה על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מוסיפים כמה כפות חרדל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10
פצל את גלילי ארוחת הערב באמצע וכף על חלק מהחמאה המומסת. ממלאים 2 מפרנקי הקוקטייל ומורחים על מעט מוס. למעלה עם כמה בצל וחרדל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות קוקטיילנקניקיות קוקטייל
לחמניות ארוחת ערבלחמניות ארוחת ערב
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: ריזלינג, יין ורדים, Gewurztraminer

נקניקיות עובדות ממש טוב עם ריזלינג, רוזסי יין וגוורצטרמינר. גוו-רצטרמינר יהיה נהדר עם הנקניקייה הבסיסית שלך בסגנון ניו יורק עם חרדל וכרוב כבוש. עבור כלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמוצים ופלפל חריף, אתה יכול לבחור ריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, רוזום יבש כמעט תמיד עובד. קו-בי-איי שלוס פולראדס ריזלינג עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
ארמון פולרדס ריזלינג
ארמון פולרדס ריזלינג
לריזלינג זה יש זר אקזוטי של מנגו, אפרסק ותפוח בשל ויש לו סוכר שיורי טבעי מורגש.אתה יכול ליהנות זה יין ללוות מזון, עם חברים, או פשוט בעצמך כדי להירגע.יין זה מהווה ליווי אידיאלי לתבלינים אסייתיים כמו קארי, ג ' ינג ' ר או עשב לימון. יש לו איזון מושלם של חומציות ומתיקות טבעית ויש לו את המאפיינים הנכונים לעמוד מול מנות מרגשות כאלה.