נקניקיה חריף ומרק תירס
נסו שעועית שחורה Cajun עם נקניק ותירס, מרק תירס Cajun, ו בישול איטי נקניקיה Cajun ומרק שעועית (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
227 פלפל האבנרו andouille מתון או נקניק מעושן חריף אחר 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) Cajun תיבול (כמו סטירה Ya אמא), או לטעום 1 כף. חומץ ביין אדום (1 קילו 12 אונקיה) יכול של עגבניות שלמות, ללא משיכה 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) מים חמים (100°F) 1 גבינת פרמזן מגוררת פטרוזיליה מיובשת 6 קצת קישואים קצוצים רוטב חריף ליד השולחן, אופציונלי 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) מלח כשר, או לפי הטעם 2 קרום: פירורי קרקר גרהם סטייקים של ניו יורק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קצוץ, קצוץ 5 סיבובים של מטחנת הפלפל, או לטעום 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי 1 קילוגרם תירס הקרנל כולו, ללא משיכה יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא D ' Alfonso-Curran Albarino. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
D ' Alfonso-Curran Albarino הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.