נקניקיה יוונית: שפטליה
המתכון היווני נקניק: Sheftalia יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1084 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שומן כיפת, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . נסו Sheftalia (קפריסאי כבש ונקניק חזיר), עוף" נקניק " עם כרוסט יווני, ו סלט יווני עם נקניק עוף פטה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את חזיר הקרקע, בצל, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
למלא קערה עם מים חמים, ולהוסיף את החומץ. לטבול את השומן השבור לתוך המים, ולשמור שקוע במשך 1 דקה כדי לשטוף. יש לשטוף במים קרים. בזהירות לפתוח את השומן השבור על משטח עבודה נקי, לחתוך 4 אינץ '(10 ס " מ) ריבועים.
מניחים קומץ דחוס קטן של הנקניק ליד קצה ריבוע אחד. מקפלים את הצדדים, מגלגלים בחוזקה. חזור עם בשר ושומן שנותרו עד שיש לך כ 10 נקניקיות.
הכינו גריל פחם לחום גבוה.
מניחים נקניקיות על שיפודים.
גריל הנקניקיות במשך 20 דקות, פונה לעתים קרובות עד מבחוץ הוא פריך וכהה, והפנים הוא כבר לא ורוד.