נקניקיות צלויות רטובות עם עדשים
אם יש לכם שמן זית, עגבניות שרי, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו נקניקיות איטלקיות עם עדשים, נקניקיות איטלקיות עם עדשים, ו הנקניקיות הטובות ביותר עם עדשים מטוגנות ופרושוטו פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מחממים חצי שמן במחבת שאינה מקל ולרכך את הבצל במשך 5 דקות. מערבבים את העדשים, לשפוך על המניה, ואז לכסות ומבשלים במשך 25 דקות עד העדשים מבושלים רק ורוב הנוזל התאדה. אם העדשים נראים יבשים לפניהם סיימו לבשל, להתיז קצת מים.
בינתיים, לשים את הנקניקיות בדיל קלייה קטן, טפטוף עם השמן הנותר וצלי במשך 25 דקות הוספת העגבניות עם 8 דקות ללכת ולתת את הפח לרעוד טוב. מתבלים את העדשים, ואז כף על צלחות העליון עם נקניקיות, עגבניות וכל מיצים.