קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

נקניקיות צלויות רטובות עם עדשים

נקניקיות צלויות רטובות עם עדשים
אם יש לכם שמן זית, עגבניות שרי, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו נקניקיות איטלקיות עם עדשים, נקניקיות איטלקיות עם עדשים, ו הנקניקיות הטובות ביותר עם עדשים מטוגנות ופרושוטו פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים חצי שמן במחבת שאינה מקל ולרכך את הבצל במשך 5 דקות. מערבבים את העדשים, לשפוך על המניה, ואז לכסות ומבשלים במשך 25 דקות עד העדשים מבושלים רק ורוב הנוזל התאדה. אם העדשים נראים יבשים לפניהם סיימו לבשל, להתיז קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים, לשים את הנקניקיות בדיל קלייה קטן, טפטוף עם השמן הנותר וצלי במשך 25 דקות הוספת העגבניות עם 8 דקות ללכת ולתת את הפח לרעוד טוב. מתבלים את העדשים, ואז כף על צלחות העליון עם נקניקיות, עגבניות וכל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עדשיםעדשים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי