נקניקיות קיץ תוצרת בית
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? נקניקיות קיץ תוצרת בית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מים, תערובת ריפוי מבוסס סוכר, טעם עשן נוזלי, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . , שהוא מוצק. נסו כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, לחמניות נקניקיות קיץ, ו קל בגריל ירקות קיץ & נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב יחד את בשר טחון ומים עד מעורבב היטב. מתבלים עם אבקת שום, תערובת ריפוי, עשן נוזלי זרעי חרדל, ומערבבים ביסודיות. עדיף להשתמש בידיים שלך בשביל קציץ הבשר הזה. טופס תערובת לשני לחמניות, לעטוף עם רדיד אלומיניום. מקררים למשך 24 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר רדיד מן הבשר, לתקוע חורים בתחתית הלחמניות.
מניחים אותם על מדף קלייה במחבת קלייה רדודה לתפוס את הטפטוף.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. מגניב, ואז לעטוף פלסטיק או לסכל, ומקרר עד קר לפני חיתוך.