נשיכות סלמון שבע שכבות
מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לכם מלח, מיץ לימון, לחם סנדוויץ ' סגלגל סגלגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו 7 שכבת ביטי ביסים, שכבת סלמון מעושן, ו נגיסות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד גבינת שמנת, גרידה, מיץ לימון, עירית, מלח ופלפל בקערה קטנה. מחסנית פרוסות לחם, ולאחר מכן לקצץ טופס 4 1/4-על ידי 3 1/4 אינץ ' מלבנים. סדר מלבנים בשכבה 1.
מורחים כל אחד עם 1 תערובת גבינה כף גדושה העליון עם שכבה דקה של סלמון מעושן (לחתוך כדי להתאים עם מזמרה מטבח). הפוך 1 שכבה יותר כל גבינה וסלמון, ולאחר מכן העליון עם גבינה נותרת. לקצץ קצוות כדי להפוך מלבנים אחידים ומקררים על מגש עד צמרות הם המשרד, על 1 שעה.
חותכים מלבנים לתוך 8 (1 1/2 - על ידי 1-אינץ') חתיכות, ולאחר מכן העליון כל חתיכה עם 1/4 כפית מעוגלת roe.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.