נתח בשר טחון ברוטב פטריות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Sirloin הקרקע עם רוטב פטריות שמנת. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 562 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פטרוזיליה, שמן צמחי, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פלפל קרוסט Sirloin העליון עם רוטב שמנת פטריות, סינטה ברוטב פטריות, ו סטייק סינטה עם רוטב מרסלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סינטה, מלח ופלפל היטב. טופס 4 קציצות על 4 אינץ ' רחב.
שמן חם במחבת גדולה על mediumhigh חום. מבשלים קציצות עד השחמה, 5 דקות לכל צד.
העברה לצלחת; לכסות בנייר כסף.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 2 דקות.
מוסיפים פטריות; להמשיך לבשל, ערבוב, עד פטריות נתנו את הנוזל שלהם והם רכים, 10 דקות. מערבבים בקרם ומבשלים עד מעובה מעט, 2 דקות. מערבבים פטרוזיליה; להחזיר קציצות למחבת. הפעל כמה פעמים על אש נמוכה עד הקציצות מצופות ברוטב וחימם דרך, 3 דקות. כפית פטריות למעלה ומגישים.