קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ס ' מורס קנדי

ס ' מורס קנדי
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 146 קלוריות. מתאים ל-48 ומחירו 33 סנט למנה מנות. אם יש לכם ציפוי ממתקים, קרם מרשמלו, פצפוצי גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו כוסות ממתקים של סמורס, ס ' מורס קראק קנדי, ו סוכריות קרוקפוט מטורפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מעל שוקולד צ ' יפס; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים, מערבבים מדי פעם, לטמפרטורת החדר או עד שתערובת השוקולד מגיעה לעקביות מתפשטת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מורחים מעל מחצית מקרקרי הגרהם; מורחים קרם מרשמלו על פצפוצי גרהם שנותרו ולוחצים יחד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
ממיסים שוקולד טובל לפי הוראות החבילה; טובלים חצי מכל קרקר בשוקולד מומס ומאפשרים עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לכריכהלכריכה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות.
6
במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
טפטוף מעל צמרות. חזור לנייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.