סאוו בוקומבאפ קוריאני (אורז מטוגן שרימפס) עשוי להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 510 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקאטרי מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב צדפות, שרימפס, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 48%. מתכונים דומים: סאוו בוקומבאפ קוריאני (אורז מטוגן שרימפס), סאוו בוקומבאפ קוריאני (אורז מטוגן שרימפס), ו אורז מטוגן קמחי (בוקומבאפ).
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים ומערבבים גזר ופלפל ירוק עד לריכוך קל, כ -5 דקות; מערבבים שרימפס, בצל, תירס ושום לתערובת הגזר. מבשלים ומערבבים עד שהשרימפס הופכים ורודים וכבר אינם שקופים, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סטייקים של ניו יורק
גב שומן חזיר
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים כל נוזל. הופכים את האש לנמוכה ונותנים לתערובת להתבשל.
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת על אש בינונית; יוצקים 2 ביצים טרופות לשמן חם וטורפים את הביצים עד שהן יציבות וכבר לא נוזלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים ביצים מקושקשות קלות לשרימפס וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים אורז, רוטב צדפות, רוטב סויה, 1 כף חמאה ומלח לתערובת השרימפס, זורקים עד שהאורז משולב היטב עם שרימפס וירקות ומצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צלי חזיר שלם, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים 1 כפית חמאה במחבת טפלון קטנה על אש בינונית עד שהחמאה מפסיקה להקציף; שוברים 1 מתוך 4 הביצים שנותרו לחמאה החמה. מכסים את המחבת ונותנים לביצה להתבשל עד שהתחתית משחימה מעט, החלמון נוזל, וחלקו העליון של הלבן מעט יציב, כ -3 דקות. הניחו ביצה בצד. חזור על הפעולה עם 3 הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים שרימפס מטוגן אורז עם ביצים מטוגנות. לקבלת מצגת נחמדה, מלאו קערה ב -1 / 4 מהאורז המטוגן, לחצו קלות לדחיסה והפכו אורז מטוגן לצלחת הגשה בצורת כיפה; למעלה עם ביצה מטוגנת. חזור על הפעולה עם יתרת האורז והביצים.