סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף
מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 55 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך מרק עוף, פלפלים, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, ו סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף.
הוראות
משרים שיפודי במבוק במים במשך 30 דקות. קו 15x10x1 אינץ תבנית אפייה עם רדיד.
בינתיים, לחמם תנור 218°. בסיר קטן, לשלב את כל מרכיבי הרוטב; לערבב היטב. מבשלים כ 5 דקות או עד מעורבב, ערבוב לעתים קרובות.
חותכים עוף באלכסון לרצועות, על 3 אינץ 'ארוך ו 3/4 אינץ' רחב.
על כל שיפוד במבוק, חוט 1 ריבוע פלפל ירוק, 1 ריבוע פלפל אדום 1 או 2 רצועות עוף.
מברשת תערובת עוף עם רוטב 1/4 כוס.
מקום במחבת מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 218°. במשך 15 עד 20 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. בינתיים, להביא את הרוטב שנותר לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקה.
מגישים עוף ישב עם רוטב חם.