קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סבאדאס

סבאדאס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את סבאדאס. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 945 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, ביצה, ריקוטה חלב כבשים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. מתכונים דומים: .

הוראות

1
בקערת ערבוב מערבבים יחד ריקוטה, גרידת לימון, ביצה, יוגורט וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בקערת ערבוב אחרת מניחים קמח וסולת בבאר. בסיר קטן מערבבים יחד חלב וחמאה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
יוצקים לתוך היטב של קמח ולשלב רטוב לתוך יבש כדי ליצור בצק. ללוש בצק 1 דקה, טופס כדור, לעטוף לקרר במשך שעה אחת. במחבת 12 עד 14 אינץ 'מחממים שמן ל 375 מעלות פ.בעזרת גליל פסטה מרדדים מאפה לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים 20 3 1/2 אינץ ' סיבובים מתוך המאפה.
5
מניחים 2 כפות תערובת גבינה על 10 סיבובים ומכסים כל אחד כמו כריך. לחץ על הקצוות יחד לאיטום והניח לטגן בשמן עד להזהבה, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם דבש חם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים