סביצ'ה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 89 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1209 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות בשר מוצק, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. מתכונים דומים: "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.
הוראות
1
משרים את הדגים במים מלוחים במשך 10 דקות, לטפוח בעדינות יבש עם מגבת נייר. קוביית הדגים, ולמקם בצלחת רדודה.מסדרים את הבצל על גבי הדג, ומכסים עם שאר החומרים. אפשר להכניס למקרר לפחות 4 שעות. הקפד לערבב כמה פעמים. הדג נעשה ברגע שהבשר הופך לבן ואטום, וניתן לנפנף מעט במזלג. זה מצביע על כך שהחומציות של ההדר שיפרה את החלבונים בדגים - אותו דבר שקורה כאשר אנחנו "מבשלים" במובן המסורתי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות