סביצ'ה אבטיח פירות ים
סביצ'ה אבטיח רכיכה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, ג'ינג'ר, שרימפס בצדפים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. נסו סביצ'ה אבטיח פירות ים, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקליפה ואת החריר הלבן מן התפוז עם סכין חיתוך חדה, ולאחר מכן לחתוך קטעים חופשיים ממברנות. קוצצים מספיק קטעים למדוד 1/4 כוס. מערבבים יחד תפוזים קצוצים, מיץ תפוזים, מיץ ליים, אבטיח, זנגביל, בצל, jalapeño (לפי הטעם), ומלח בקערה גדולה.
להביא סיר 1 ליטר שלושה רבעים מלאים מים מלוחים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף צדפות. הפחת את החום לצדפות חשופות ומבושלות עד שזה עתה בושל, כ -1 דקה.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל. להחזיר מים בסיר לרתיחה ולגנוב שרימפס באותו אופן.
מסננים שרימפס במסננת ומעבירים לקערת קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים צדפות ושרימפס היטב ויבש טפיחה.
מוסיפים צדפות, שרימפס, לובסטר, ונענע לתערובת אבטיח וזורקים לשלב, ואז מתבלים עם מלח. סביצ 'ה צ' יל, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מגישים סביצ 'ה עם עלי חסה בצד (להשתמש בכפית מחוררת להעביר סביצ' ה לחסה).
* סביצ ' ה יכול להיות מקורר עד 3 שעות.