קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero)

סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero). מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אבוקדו, מלח, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, סביצ'ה טונה Ahi עם מנגו ואבוקדו, ו מנגו Habanero כנפי עוף עם מטבל מנגו יוגורט קארי.

הוראות

1
מניחים עגבניות, שום, habanero, לחתוך בצד למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. לצלות 20 דקות או עד עורות שלפוחיות. מגניב ולהסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים שרימפס, מנגו, jicama, כוסברה, ובצל אדום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים עגבניות, שום, ו habanero בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תערובת עגבניות לתערובת שרימפס; מערבבים לשלב. מערבבים בשמן זית. מלח לפי טעם, כיסוי, וצינה לפחות 30 דקות לפני ההגשה. למעלה עם פרוסות אבוקדו, ומגישים עם שבבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך