סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero). מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אבוקדו, מלח, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, סביצ'ה טונה Ahi עם מנגו ואבוקדו, ו מנגו Habanero כנפי עוף עם מטבל מנגו יוגורט קארי.
הוראות
מניחים עגבניות, שום, habanero, לחתוך בצד למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. לצלות 20 דקות או עד עורות שלפוחיות. מגניב ולהסיר עורות.
מערבבים שרימפס, מנגו, jicama, כוסברה, ובצל אדום בקערה בינונית.
מניחים עגבניות, שום, ו habanero בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
מוסיפים תערובת עגבניות לתערובת שרימפס; מערבבים לשלב. מערבבים בשמן זית. מלח לפי טעם, כיסוי, וצינה לפחות 30 דקות לפני ההגשה. למעלה עם פרוסות אבוקדו, ומגישים עם שבבי טורטייה.