סביצ'ה צדפות נמרצות
סביצ'ה scallop נמרץ נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 646 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות, מלח, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו סביצ'ה צדפה, סביצ'ה צדפה, ו סביצ'ה צדפה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לשטוף תפוחי אדמה מתוקים ומניחים בסיר עמוק עם מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך.
הסר מהחום, לנקז ולאפשר מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף את העור, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', ולהניח בצד.
מניחים את הצדפות במפרץ בקערה בינונית ולזרוק בעדינות עם מיץ לימון. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות או עד 1 שעה.
מניחים את הקוקוס על תבנית אפייה שטופה וטוסט עד חום זהוב, כ 5 דקות, ערבוב כל כמה דקות כך הקוקוס טוסטים באופן שווה. תניח בצד.
מסננים את הצדפות ומעבירים לקערה נקייה.
מוסיפים את הבצלים, jalapenos, צימוקים, קוקוס קלוי, חלב קוקוס, כוסברה קצוצה, אורגנו, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים היטב ומקררים לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
מפזרים עלי כוסברה וקוקוס קלוי שמורות ומגישים עם קנצ ' יטה בצד.
מחממים את הקנולה או שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
מוסיף את תירס chulpe, לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני. ברגע שאתה שומע את הגרעינים פופ( כמו פופקורן), לנער את הסיר במרץ כדי למנוע את הגרעינים בתחתית לשרוף. לאחר פקיעה מאט, לאחר כ 8 עד 10 דקות, לנקז את קנצ ' יטה במסננת ולשפשף עם מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן. מתבלים במלח בעוד התירס עדיין חם ומגישים עם סביצ ' ה צדפה.