קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

סביצ'ה צדפות נמרצות

סביצ'ה צדפות נמרצות
סביצ'ה scallop נמרץ נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 646 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות, מלח, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו סביצ'ה צדפה, סביצ'ה צדפה, ו סביצ'ה צדפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לשטוף תפוחי אדמה מתוקים ומניחים בסיר עמוק עם מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום, לנקז ולאפשר מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף את העור, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', ולהניח בצד.
5
מניחים את הצדפות במפרץ בקערה בינונית ולזרוק בעדינות עם מיץ לימון. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות או עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מפרץצדפות מפרץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את הקוקוס על תבנית אפייה שטופה וטוסט עד חום זהוב, כ 5 דקות, ערבוב כל כמה דקות כך הקוקוס טוסטים באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מסננים את הצדפות ומעבירים לקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הבצלים, jalapenos, צימוקים, קוקוס קלוי, חלב קוקוס, כוסברה קצוצה, אורגנו, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מערבבים היטב ומקררים לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
10
מפזרים עלי כוסברה וקוקוס קלוי שמורות ומגישים עם קנצ ' יטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1
מחממים את הקנולה או שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את תירס chulpe, לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני. ברגע שאתה שומע את הגרעינים פופ( כמו פופקורן), לנער את הסיר במרץ כדי למנוע את הגרעינים בתחתית לשרוף. לאחר פקיעה מאט, לאחר כ 8 עד 10 דקות, לנקז את קנצ ' יטה במסננת ולשפשף עם מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן. מתבלים במלח בעוד התירס עדיין חם ומגישים עם סביצ ' ה צדפה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.