סגול הנבטה ברוקולי עם פירורי פרמזן & herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי הנבטה סגול עם פרמזן & פירורי herbed. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חמאה, מעט שמן זית, עלי קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. Orecchiette עם אנשובי & סגול הנבטה ברוקולי, סגול הנבטה ברוקולי, כרישה & עוגת שקדים, ו סגול בגריל הנבטה ברוקולי ופיצת בייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את פירורי הלחם הלבנים ומערבבים כל הזמן על חום גבוה עד פריך וזהב. מתבלים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי ועלי הקורנית הקצוצים. להטות את התערובת לתוך קערה ולהשאיר להתקרר, ולאחר מכן מערבבים פרמזן מגוררת.
מוסיפים את הברוקולי הסגול למחבת של מים מלוחים רותחים, כך שהמים פשוט מכסים אותו. מבשלים עד מכרז, על 3-4 דקות.
מסננים ומחזירים למחבת, טפטוף עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומחממים, רועדים בעדינות.
לסדר בצורה מסודרת על צלחת מנה מחוממת לפזר על פירורי פרמזן.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים מיד.