קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סגנון בקתת פודינג לחם תפוח של סבתא !

סגנון בקתת פודינג לחם תפוח של סבתא !
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, בסגנון בקתת פודינג לחם תפוח של סבתא ! אולי זה מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חלב, קוביות לחם, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבות 5 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו לחם גרהם של סבתא שלי, פודינג לחם בסגנון כפרי, ו פודינג לחם בסגנון דרום עבור מתכונים דומים.

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את אחוזת אשברוק ורדלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.