סהר עטוף ברי
סהר עטוף ברי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. . אם יש לכם לחם באגט, גבינת ברי טבעית עגולה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סהר עטוף ברי תפוחים, ברי ברי ממולא סהר עטוף ברי, ו סהר עטוף ברי אפוי עם משמשים, חמוציות & Alm.
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות f. Unroll בצק להפריד בין שתי סעיפים; לחץ על הבצק לתוך 2 ריבועים, בחוזקה לחיצה על ניקובים כדי לאטום.
מניחים עגול גבינה במרכז כיכר בצק 1.
עם עוגיה קטנה או קאנאפ קאטר, לחתוך צורה 1 מכל פינה של כיכר הבצק הנותרת; להגדיר גזורים בצד.
מניחים את הבצק שנותר מרובע על גבי סיבוב גבינה. לחץ על הבצק באופן שווה סביב גבינה, קיפול הקצוות התחתונים מעל הקצוות העליונים; לחץ כדי לאטום לחלוטין.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
מברשת בצק עם ביצה. למעלה עם מגזרות; מברשת עם ביצה.
אופים 20 עד 24 דקות או עד חום זהוב.
הסר מתוך גיליון עוגיות; מקום על צלחת הגשה. מגניב 15 דקות.