סהרונים בצורת גבינת משמש
סהרונים משמש-גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מתאבן hor. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מתאים ל-42 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שקדים, גבינת קוטג', מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כזה אדיר. נסו סהרונים בגבינת משמש, סהרונים משמש, ו סהרונים משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח ומלח; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה עד מתפורר. מערבבים גבינת קוטג ' עד מעורבב. תערובת צורה לתוך כדורי 1 אינץ'. כיסוי וצינה 8 שעות.
להביא משמשים ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
עיבוד תערובת משמש וסוכר 1/2 כוס במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד צדדים.
ללטף כל כדור על משטח מקומח קלות למעגל 2 1/2 אינץ'. כפית 1 תערובת משמש במרכז כל מעגל. מקפלים עיגולים במחצית, הקשה על הקצוות כדי לאטום.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
מברשת עם ביצה לבנה. מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס סוכר ושקדים; מפזרים באופן שווה על סהרונים.
אופים ב 375 במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.