קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו

סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו
סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1194 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם נקניקיית מרגז, בצל בגריל, עלי אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ביוגורט היווני תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות יוגורט יווניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. נסו כריכי נקניק, ארוגולה ופלפל פיקילו, קציצות מרגז עם רוטב יוגורט, ו עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקציפים יחד את השמן, השום, הבצל והאורגנו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הטלה וזורקים למעיל. מכסים ומשרים במקרר לפחות 1 שעה, או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה. צולים את הנקניקיה עד להזהבה מכל הצדדים ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוציאים את הנקניקיה מהגריל, מניחים לנוח 5 דקות ואז חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
משפדים את הטלה והנקניק על שיפודי העץ המושרים מראש, ומתבלים במלח ופלפל. צולים 2 דקות מכל צד, או עד שהכבש מזהיב ומבושל עד לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח עד להתקררות מספקת למגע.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
בינתיים צולים את הפיתה משני הצדדים כ -20 שניות להתחממות. פורסים 1 אינץ ' מהחלק העליון של כל פיתה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מוציאים את הטלה והנקניק מהשיפודים לפיתות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מוסיפים לפיתות בצל ופלפלים בגריל פרוסים, ומזלפים את רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
שמים את כל החומרים, למעט מלח ופלפל, בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מעבירים לקערת הגשה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך