סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו
סובלאקי עם נקניקיית מרגז ורוטב יוגורט פלפל פיקילו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1194 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם נקניקיית מרגז, בצל בגריל, עלי אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ביוגורט היווני תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות יוגורט יווניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. נסו כריכי נקניק, ארוגולה ופלפל פיקילו, קציצות מרגז עם רוטב יוגורט, ו עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקציפים יחד את השמן, השום, הבצל והאורגנו בקערה גדולה.
מוסיפים את הטלה וזורקים למעיל. מכסים ומשרים במקרר לפחות 1 שעה, או עד 4 שעות.
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה. צולים את הנקניקיה עד להזהבה מכל הצדדים ופשוט מבושלים.
מוציאים את הנקניקיה מהגריל, מניחים לנוח 5 דקות ואז חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
משפדים את הטלה והנקניק על שיפודי העץ המושרים מראש, ומתבלים במלח ופלפל. צולים 2 דקות מכל צד, או עד שהכבש מזהיב ומבושל עד לבינוני-נדיר.
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח עד להתקררות מספקת למגע.
בינתיים צולים את הפיתה משני הצדדים כ -20 שניות להתחממות. פורסים 1 אינץ ' מהחלק העליון של כל פיתה.
מוציאים את הטלה והנקניק מהשיפודים לפיתות.
מוסיפים לפיתות בצל ופלפלים בגריל פרוסים, ומזלפים את רוטב היוגורט.
שמים את כל החומרים, למעט מלח ופלפל, בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.