קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

סוויס מוקה טירמיסו

סוויס מוקה טירמיסו
סוויס מוקה טירמיסו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו את גבינת הקרם של פילדלפיה, ליידיפינגרס, ג'לי וניל עם פודינג מיידי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מוקה מוקה, מוקה טירמיסו, ו מנטה מוקה Tiramisu (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף. קפה נמס בטעמים במים חמים; טפטוף על גבי נשים. שורה תחתונה בצד של רדוד 1-1/2-qt. קערה עם אצבעות של נשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים 1/2 כוס חלב, גבינת שמנת ונותר קפה נמס מעורב בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים תערובות פודינג יבש וחלב שנותר; תערובת 2 דקות. בזהירות לשפוך לתוך קערה מרופדת; העליון עם שוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להכניס למקרר 3 שעות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו