סוכר הצמד אפונה ותפוחי אדמה עם פטרוזיליה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אפונה הצמד סוכר ותפוחי אדמה עם פטרוזיליה פסטו. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מקשטים: עלי פטרוזיליה שטוחים, עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם קרם-רוטב תפוחים, תפוחי אדמה פטרוזיליה ואפונה הצמד סוכר, תפוחי אדמה חדשים & אפונה הצמד סוכר, ו סלמון צלוי בעשב, תפוחי אדמה, גזר, ואפונה הצמד סוכר.
הוראות
Pulse פטרוזיליה עם גבינה, צנוברים, שום, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל במעבד מזון עד קצוץ דק. עם מנוע פועל, להוסיף 1/2 כוס שמן בזרם איטי, מיזוג עד משולב וכמעט חלקה.
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר בינוני ומתבלים היטב במלח, ואז מרתיחים עד למכרז, 10 עד 12 דקות.
חום שנותר שמן כף בסיר בינוני רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. סוכר Sauté יינעל עד פריך במכרז, כ 4 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף תפוחי אדמה ופסטו, ערבוב בעדינות למעיל.
להעביר צלחת הגשה להתקרר במהירות (כך פסטו לא נפרד).
פסטו יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד.