סוכר חום וצלעות בורבון
סוכר חום וצלעות בורבון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1032 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל קאיין, סיידר תפוחים, סוכר חום זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר חום-חזיר אפוי בורבון, סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, ו עוגת בורבון סוכר חום.
הוראות
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. באמצעות סכין חדה קטנה, לשחרר את הממברנה מהחלק התחתון של כל מתלה צלעות ולמשוך את (או קרום ציון). לשפשף 1 כף תיבול לערבב לתוך כל צד של כל מדף צלעות.
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מחממים תנור ל 163°. להרים צלעות מחבת. לפזר בצל, מקל קינמון, וג ' ינג ' ר במחבת.
יוצקים סיידר. להחזיר צלעות, צד הבשר למטה,למחבת; לכסות את המחבת עם נייר. צלעות צלויות עד שהבשר רך ומתחיל להתרחק מעצמות, כ -2 שעות. לחשוף; מגניב לפחות 30 דקות עד 2 שעות.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). צלעות גריל עד מחומם דרך מעט חרוך, על 5 דקות לכל צד.
מברשת בנדיבות על כל הצדדים עם רוטב צלי. גריל עד רוטב הופך זיגוג דביק, על 3 דקות יותר לכל צד.
חותכים מדפים בין עצמות לצלעות בודדות. מסדרים על מגש ומגישים, עובר רוטב שנותר בנפרד.