קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סוכר חום וצלעות בורבון

סוכר חום וצלעות בורבון
סוכר חום וצלעות בורבון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1032 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל קאיין, סיידר תפוחים, סוכר חום זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר חום-חזיר אפוי בורבון, סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, ו עוגת בורבון סוכר חום.

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. באמצעות סכין חדה קטנה, לשחרר את הממברנה מהחלק התחתון של כל מתלה צלעות ולמשוך את (או קרום ציון). לשפשף 1 כף תיבול לערבב לתוך כל צד של כל מדף צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מחממים תנור ל 163°. להרים צלעות מחבת. לפזר בצל, מקל קינמון, וג ' ינג ' ר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים סיידר. להחזיר צלעות, צד הבשר למטה,למחבת; לכסות את המחבת עם נייר. צלעות צלויות עד שהבשר רך ומתחיל להתרחק מעצמות, כ -2 שעות. לחשוף; מגניב לפחות 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). צלעות גריל עד מחומם דרך מעט חרוך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מברשת בנדיבות על כל הצדדים עם רוטב צלי. גריל עד רוטב הופך זיגוג דביק, על 3 דקות יותר לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מעביר צלעות ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים מדפים בין עצמות לצלעות בודדות. מסדרים על מגש ומגישים, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)