קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון

סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 722 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, אפרסקים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון, תפוח אגוז-אפרסק פריך עם קינמון-סוכר חום להתפורר, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל.

הוראות

1
חותכים 1 1/3 כוסות חמאה לקוביות קטנות, ומקררים 15 דקות. מערבבים יחד 4 כוסות קמח 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
חותכים חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה. בהדרגה מערבבים ב 1/2 כוס מים קרח עם מזלג, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחים הבצק מתחיל ליצור כדור ועלים הצדדים של קערה, הוספת מים קרח יותר, 1 כף. בכל פעם, במידת צורך. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף; לחץ וצור בצק לתוך 2 דיסקים שטוחים. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד, ולצנן 30 דקות עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים 1 דיסק בצק על משטח מקומח קלות; מפזרים בצק קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מגלגלים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. החל בקצה 1 של בצק, לעטוף בצק סביב מערוך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
מניחים סיכה מתגלגלת על צלחת פאי 9 אינץ', ובצק מתגלגל מעל צלחת עוגה. הקש בצק לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
רול הנותרים דיסק בצק על עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
לקלף אפרסקים, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ' ; לחתוך פרוסות במחצית. מערבבים יחד סוכר חום, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כוס קמח בקערה; להוסיף אפרסקים, ערבוב מעיל. מיד כפית תערובת אפרסק לתוך piecrust בצלחת עוגה, נקודה עם 1 1/2 כף. חמאה. (אל תעשה תערובת קדימה או שזה יהיה עסיסי מדי.)
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
בזהירות במקום שנותר piecrust מעל מילוי; הקש קצוות של קרום יחד לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10
חותכים את הקרום העודף, ושמורה. קצוות מקומטים של פאי. אם תרצה, reroll עודף קרום עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
11
חותכים לעלים 3 אינץ באמצעות סכין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מברשת העליון של עוגה עם ביצה מוכה; למעלה עם עלים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
13
מברשת עלים עם ביצה; מפזרים 1 1/2 כף. סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
(קיבלר)(קיבלר)
14
חותכים 4 עד 5 חריצים בחלק העליון של העוגה כדי קיטור לברוח.
15
להקפיא את העוגה 15 דקות. בינתיים, לחמם מחבת ג ' לי רול בתנור 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מניחים פאי על מחבת ג ' לי-רול חמה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
אופים ב 425 על מתלה תנור נמוך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375; לאפות 40 דקות. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, ואופים 25 דקות נוספות או עד מיצים עבים תוססים (מיצים יהיה בועה דרך העליון).
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
העברה למדף תיל; מגניב 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים