קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

סוכר חום קרמל קרם ברולה קאפקייקס

סוכר חום קרמל קרם ברולה קאפקייקס
המתכון סוכר חום קרמל קרם ברולה קאפקייקס מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט נהדר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, חלב מתאדה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו דלעת וסוכר חום-חום, מתכון דלעת סוכר חום, ו סירי סוכר חום קרמל מלוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מבער קטן
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
2
לקאפקייקס: מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 20 ספינות נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה של מערבל מעמד חשמלי, מודדים את הקמח, הסוכר החום, הסודה לשתיה והמלח ומקציפים לשילוב. לאחר מכן מודדים את השמנת החמוצה, הביצים, השמן הצמחי, פודינג הווניל, חלב החמאה ותמצית הווניל לקערת הערבוב ומערבבים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. עצרו את המיקסר וגרדו את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי. סובבו את המיקסר לאחור במהירות בינונית וערבבו עד לאיחוד פשוט. השתמש במרית גומי כדי לערבב את הבלילה. וודאו שכל הקמח והמרכיבים היבשים משולבים לחלוטין בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
ממלאים 20 ספינות קאפקייקס מלאות בבלילה ואופים עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו, בערך 20 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
למילוי קרם ברולה: חממו את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקציפים יחד את הסוכר, רסק שעועית הווניל והחלמונים בקערת ערבוב. מקציפים לאט את השמנת הכבדה עד לאיחוד מלא.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת לכלי תבשיל בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
הניחו את תבשיל הקדרה על דף עוגיות בגודל 18 על 13 אינץ', ושפכו 2 כוסות מים לתחתית דף העוגיות לשימוש כאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד להתייצבות (כשהוא לא מתנועע כשהוא מנער) למשך 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. לאחר שהתקרר לחלוטין, גרפו את כל הקרם ברולה האפוי והכניסו לשקית מאפה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
חותכים 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של שקית המאפה. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
לציפוי הקרמל: מקציפים את החמאה וגבינת השמנת בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף משוט עד שהם רכים ואווריריים. עצרו את המיקסר והוסיפו כמחצית מאבקת הסוכר. סובב את המיקסר לנמוך למשך 30 שניות, ואז לבינוני עד לאיחוד. עצרו את המיקסר והוסיפו את שארית אבקת הסוכר יחד עם הדולצ 'ה דה לצ' ה, חלב מתאדה ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
Dulce De LecheDulce De Leche
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מערבבים את הציפוי על נמוך עד שאבקת הסוכר מתחילה להשתלב. ואז הופכים את המיקסר לבינוני-גבוה ומערבבים עד שהוא בהיר ורך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
הכניסו את הציפוי לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
15
להרכבה: בעזרת קצה צנרת עגול גדול חותכים חור במרכז כל קאפקייק אפוי. ממלאים כל קאפקייק בנדיבות במילוי קרם ברולה. ואז כפור את החלק העליון של כל קאפקייק עם ציפוי הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
16
מפזרים כל עוגה קפואה עם 1 כפית סוכר מגורען. בעזרת לפיד, לפיד את הסוכר על גבי כל קאפקייק עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
17
מקשטים עם פטל טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כָּתֵףכָּתֵף227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן78דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.dulce de leche carameldulce de leche caramel113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר4largesחלמוניםחלמונים142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי20שרימפס וורידיםסוכר מגורען, לקישוטסוכר מגורען, לקישוט3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.4 גרם אבקת סוכר4 גרם אבקת סוכר20שרימפס וורידיםפטל טרי, לקישוטפטל טרי, לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםמשחת שעועית ונילמשחת שעועית וניל7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פודינג וניל מוכןפודינג וניל מוכן99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו ג ' לוסי בולייה בורדו סופריור. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
שאטו ג ' לוזי בולייה בורדו סופריור
שאטו ג ' לוזי בולייה בורדו סופריור
צ 'וטאו ג' אלוסי ביולייה הוא יין משובח עם אף אלגנטי, המסומן בפירות אדומים ותבלינים. לחיך יש מרקם בשרני וטאנינים עדינים.