המתכון סוכר חום קרמל קרם ברולה קאפקייקס מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט נהדר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, חלב מתאדה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו דלעת וסוכר חום-חום, מתכון דלעת סוכר חום, ו סירי סוכר חום קרמל מלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מבער קטן
ציוד שתשתמש בו
מבער
2
לקאפקייקס: מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 20 ספינות נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה של מערבל מעמד חשמלי, מודדים את הקמח, הסוכר החום, הסודה לשתיה והמלח ומקציפים לשילוב. לאחר מכן מודדים את השמנת החמוצה, הביצים, השמן הצמחי, פודינג הווניל, חלב החמאה ותמצית הווניל לקערת הערבוב ומערבבים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. עצרו את המיקסר וגרדו את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי. סובבו את המיקסר לאחור במהירות בינונית וערבבו עד לאיחוד פשוט. השתמש במרית גומי כדי לערבב את הבלילה. וודאו שכל הקמח והמרכיבים היבשים משולבים לחלוטין בבלילה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
ממלאים 20 ספינות קאפקייקס מלאות בבלילה ואופים עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו, בערך 20 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
למילוי קרם ברולה: חממו את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקציפים יחד את הסוכר, רסק שעועית הווניל והחלמונים בקערת ערבוב. מקציפים לאט את השמנת הכבדה עד לאיחוד מלא.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת לכלי תבשיל בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
8
הניחו את תבשיל הקדרה על דף עוגיות בגודל 18 על 13 אינץ', ושפכו 2 כוסות מים לתחתית דף העוגיות לשימוש כאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץ
9
אופים עד להתייצבות (כשהוא לא מתנועע כשהוא מנער) למשך 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. לאחר שהתקרר לחלוטין, גרפו את כל הקרם ברולה האפוי והכניסו לשקית מאפה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
חותכים 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של שקית המאפה. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
לציפוי הקרמל: מקציפים את החמאה וגבינת השמנת בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף משוט עד שהם רכים ואווריריים. עצרו את המיקסר והוסיפו כמחצית מאבקת הסוכר. סובב את המיקסר לנמוך למשך 30 שניות, ואז לבינוני עד לאיחוד. עצרו את המיקסר והוסיפו את שארית אבקת הסוכר יחד עם הדולצ 'ה דה לצ' ה, חלב מתאדה ותמצית וניל.
מערבבים את הציפוי על נמוך עד שאבקת הסוכר מתחילה להשתלב. ואז הופכים את המיקסר לבינוני-גבוה ומערבבים עד שהוא בהיר ורך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
הכניסו את הציפוי לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
15
להרכבה: בעזרת קצה צנרת עגול גדול חותכים חור במרכז כל קאפקייק אפוי. ממלאים כל קאפקייק בנדיבות במילוי קרם ברולה. ואז כפור את החלק העליון של כל קאפקייק עם ציפוי הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחתוך לקוביות
16
מפזרים כל עוגה קפואה עם 1 כפית סוכר מגורען. בעזרת לפיד, לפיד את הסוכר על גבי כל קאפקייק עד להזהבה.
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו ג ' לוסי בולייה בורדו סופריור. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
שאטו ג ' לוזי בולייה בורדו סופריור
צ 'וטאו ג' אלוסי ביולייה הוא יין משובח עם אף אלגנטי, המסומן בפירות אדומים ותבלינים. לחיך יש מרקם בשרני וטאנינים עדינים.