סוכריית מנטה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, תבלין טבעוני? ג'לי מנטה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, חומץ, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ג'לי מוחיטו-ליים וג' לי מנטה, סוכריית מנטה, ו ג'לי מנטה קלאסי.
הוראות
מערבבים חתיכות תפוח עם מים ונענע במחבת גדולה. מביאים מים לרתיחה ואז מפחיתים את החום ומבשלים 20 דקות, עד שהתפוחים רכים.
מוסיפים חומץ, חוזרים לרתיחה. רתיחה מכוסה, עוד 5 דקות.
מחית חתיכות תפוח: השתמש מחית תפוחי אדמה כדי לרסק את חתיכות תפוח על עקביות של רוטב תפוחים דק. אם המחית עבה מדי (זה צריך להיות נוזלי למדי), להוסיף עוד 1/2 ל 1 כוס מים לסיר.
מסננים מחית תפוחים מסננת או עם בד: כפית את עיסת התפוח לתוך בד מוסלין (או כמה שכבות של גזה) או מסננת רשת גדולה, בסדר, תלוי על קערה גדולה. השאירו להתאמץ במשך כמה שעות. אל תלחץ.
לאחר כמה שעות על 4 כוסות מיץ צריך להיות מתוח מתוך מחית.
למדוד מיץ, להוסיף סוכר, חום עד הסוכר הוא מומס: למדוד את המיץ, ואז לשפוך לתוך סיר גדול.
מוסיפים את הסוכר (7/8 כוס לכל כוס מיץ).
חום גבוה, ערבוב כדי לוודא הסוכר מקבל מומס ולא מקל על החלק התחתון של המחבת או לשרוף.
מבשלים עד נקודת סט: להביא לרתיחה ולהפחית את החום בינוני או בינוני גבוה, כך שאתה שומר על רתיחה חזקה. מבשלים 10-15 דקות, באמצעות כפית מתכת כדי לרפרף את חלאות השטח.
המשך לרתוח עד מדחום דיגיטלי מראה כי הטמפרטורה הגיעה 8-10°F מעל נקודת הרתיחה בגובה שלך (נקודת רתיחה היא 100° בגובה פני הים, כך בגובה פני הים הטמפרטורה צריכה לקרוא 220-222°f).
זמן נוסף הדרוש לבישול יכול להיות בכל מקום בין 10 דקות עד שעה או יותר, בהתאם לכמות המים, הסוכר, תפוח פקטין בתמהיל.
קריאת מדחום היא לא תמיד הדרך הטובה ביותר לדעת אם או לא נעשה ג ' לי. דרך נוספת לבדוק היא לשים חצי כפית של ג ' לי על צלחת מקורר (במקפיא). אפשר לג ' לי להתקרר כמה שניות, ואז לדחוף אותו עם קצה האצבע שלך. אם זה מתקמט, זה מוכן. אני בדרך כלל מתחיל לבדוק את הג ' לי בדרך זו כאשר התערובת מגיעה ל 103°.
יוצקים לתוך צנצנות וחותם:
יוצקים לתוך צנצנות מעוקרים * שימורים בתוך 1/4 " מלמעלה חותם.
עושה כ 4 8 אונקיות צנצנות.
* ישנן מספר דרכים לעקר צנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל את הצנצנות באמצעות מחזור קצר במדיח כלים. אתה יכול למקם את הצנצנות בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות. או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.