סול מונייר
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 15 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. אם יש לך מיץ לימון, יין כגון סוביניון בלאן, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: Sole à La Meunière, סול מונייר, ו סול מונייר.
הוראות
תייבש את הדג עם מגבות נייר. בנדיבות מלח ופלפל שני הצדדים של הפילה ולאחר מכן קל אבק כל המשטחים של הדגים עם קמח.
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת ומחממים על אש בינונית עד שהמחבת חמה והחמאה נמסה.
מוסיף את הבלעדית ומטגנים בצד אחד עד מבושל כחצי דרך (החלק המבושל יופיע אטום אם אתה מסתכל על הצד של הפילה). בזהירות להעיף באמצעות 2 מריות ומטגנים עד מבושל through.To הפוך את רוטב Meunière, להעביר את הדגים לצלחת, ולאחר מכן להוסיף את שאלוט לחמאה. מטגנים עד שאלוט מכרז ומתחיל חום.
מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים עד שרוב הנוזל נעלם. סיים את הרוטב על ידי לטאטא במיץ לימון גרידה יחד עם כף האחרונה של חמאה.
יוצקים את רוטב Meunière על הדג.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד.