סול מונייר
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סול מונייר יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מנה זו מכילה סביב 114 גרם חלבון 110 גרם של שומן, וסך הכל 1479 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה קומץ, הבלעדית, מלח ופלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סול מונייר, Sole à La Meunière, ו סול מונייר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור שחור מן הבלעדית ולאחר מכן לחתוך את הזנב ואת הראש. תמדוד חמאה. קוצצים פטרוזיליה דק. דגים מתבלים עם מלח ופלפל ומעיל קל בקמח.
מניחים 1/4 כוס חמאה טרייה במחבת על חום מתון וכאשר חם להוסיף את הדגים-לבשל 2 דקות בכל צד.
מניחים פטרוזיליה במגבת תה-מדכאים מגבת תה ומוציאים לחות עודפת.
מניחים סוליה (לאחר מילוי) על צלחת הגשה.
מוסיפים את שאר החמאה ומיץ לימון למחבת.
מחממים עד שרק משחימים ושופכים על הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אן אמי פינו גריס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.