סול מונייר
סול Meunière דורש בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 339 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, גרידת לימון, יין כגון סוביניון בלאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סול מונייר, סול מונייר, ו סול מונייר.
הוראות
תייבש את הדג עם מגבות נייר. בנדיבות מלח ופלפל שני הצדדים של הפילה ולאחר מכן קל אבק כל המשטחים של הדגים עם קמח.
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת ומחממים על אש בינונית עד שהמחבת חמה והחמאה נמסה.
מוסיף את הבלעדית ומטגנים בצד אחד עד מבושל כחצי דרך (החלק המבושל יופיע אטום אם אתה מסתכל על הצד של הפילה). בזהירות להעיף באמצעות 2 מריות ומטגנים עד מבושל through.To הפוך את רוטב Meunire, להעביר את הדג לצלחת, ולאחר מכן להוסיף את הצליצלים לחמאה. מטגנים עד שאלוט מכרז ומתחיל חום.
מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים עד שרוב הנוזל נעלם. סיים את הרוטב על ידי לטאטא במיץ לימון גרידה יחד עם כף האחרונה של חמאה.
יוצקים את רוטב Meunire על הדגים.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד.