קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סול עם חמאת אשכוליות-טימין

סול עם חמאת אשכוליות-טימין
סוליה עם חמאת אשכוליות-טימין עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, מלח, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סוליה עם שומר, גרגיר נחלים וסלט אשכוליות, סולית צלויה עם חרדל וקורנית, ו סוליית פטראל מצופה פיסטוק עם אשכוליות-סלט אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
גרגר גרידה מ 1 אשכולית לעשות 1/2 כפית; להפריש. לקלף אשכוליות סעיף, ולהניח בצד. מיץ שנותר אשכולית לעשות 1/4 כוס מיץ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. מבשלים בקבוצות, מוסיפים עוד שמן במידת הצורך, 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
העברה לצלחת, כיסוי, ולשמור על חם.
5
שלב מיץ אשכוליות שמורות, יין, והבא 3 מרכיבים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ומבשלים עד מופחת כ 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום; להקציף ב 6 כפות חמאה. מערבבים במקטעי אשכוליות שמורות וגרירה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מגישים פילה עם חמאת אשכוליות-טימין.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
זיווג יין: פום בלאן, סוביניון בלאן או שרדונה פריך ישלימו כל מנות פירות הדר ופירות ים (אולי מוגשות עם סלט ירוק וזרוק ולחם צרפתי פריך) לארוחת ערב קלה ומרעננת.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
לחם צרפתילחם צרפתי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.