בלעדי עם פירות ים אימפריאלי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 459 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם פלפל, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו מאכלי ים אפויים אימפריאל, פירות ים ממולאים סול, ו סרטן קיסרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פלפלים, ומטגנים 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3
מניחים פלפלים, בשר סרטנים, שרימפס, צדפות בקערה; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מורחים תערובת פירות ים באופן שווה על פילה, ולהפשיל. סדר, צד התפר למטה, בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'. ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה, ואת צמרות מברשת של פילה מגולגל. מתבלים קלות במלח ונשארו 1/4 כפית פלפל. לסחוט נשאר לימון על פילה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.