סוליה מצופה אגוז עם סלסה הדר
סוליה מצופה אגוז עם סלסן הדר הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך petrale, מיץ מסלסה הדר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מצופה תבלינים עם סלסה הדרים, מנות סוליות הדר, ו סוליית קוקוס מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
תמדוד מיץ מסלסה הדרים. במידת הצורך, להוסיף מיץ תפוזים כדי להפוך 1/3 כוס.
מניחים פילה סוליה בשקית פלסטיק כבדה לנעול zip ויוצקים מיץ. לאטום תיק וצינה במשך 15 דקות.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, דופק קשיו עד הקרקע דק. בקערה רדודה, מערבבים אגוזים עם פנקו, מלח ופלפל.
יוצקים 2 כפות שמן לתוך מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, להרים פילה ממיץ. טובלים כל ביצה, ואז בתערובת קשיו כדי מעיל. עבודה בקבוצות, מקום פילה בשכבה אחת במחבת (לא קהל). מבשלים עד השחמה בתחתית, על 2 דקות; לפנות עם מרית רחבה לבשל עד הצד השני הוא השחמה ודגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך כדי לבדוק), על 2 דקות יותר.
מסננים בקצרה על מגבות נייר; להתחמם בתנור 200. חזור לטגן דגים שנותרו, לנגב את המחבת עם מגבות נייר והוספת 2 כפות שמן בין קבוצות.
מעבירים פילה לצלחות ומעלה עם סלסה הדרים; מגישים מיד עם הנותרים סלסה לצד.