סוליה צלויה ברוטב חרדל
סוליה צלויה עם רוטב חרדל דורש על 19 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 629 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיונז, חרדל דיז'ון, פילה הבלעדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה די טוב. נסו סוליה צלויה ברוטב חרדל, סולית צלויה עם חרדל וקורנית, ו אמנון צלוי ברוטב צ'ייב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול nonstick.סדר פילה כך שהם לא overlap.In קערה קטנה, מערבבים את המיונז, החרדל, הפטרוזיליה והפלפל ומערבבים היטב.
מורחים את התערובת באופן שווה על פילה.מטגנים 3 עד 4 אינץ ' מהחום במשך 4 דקות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.מסדרים פילה על מגש הגשה, מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.