קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר

סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר
סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר היא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, בצלים אביביים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מג'יימי אוליבר יש 308 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סוליית לימון ממולאת אפויה, מגש קיץ-סלמון אפוי, ו מגש אפוי עוף סטרוגנוף.

הוראות

1
זה ממש פשוט. קודם כל לתת את הדג שלך לשטוף, ואז עם ניקוד סכין חדה על פני כל דג עד העצם במרווחים 2.5 ס "מ / 1 אינץ' משני הצדדים. זה מאפשר טעם לחדור את הדגים ומאפשר את מיצי fishs לצאת. מחממים התנור ל 200C / 204° / גז
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קבל את עצמך קערה ולהוסיף את העגבניות, שום, אורגנו או בזיליקום, בצל אביב, חומץ בלסמי, קמצוץ של מלח ופלפל ואת גרידה ומיץ של 1 לימון אליו. שחרר עם כמה כפות טובות של שמן זית כתית נוספת ומערבבים היטב, ואז להפיץ על החלק התחתון של מגש קלייה גדול. השתמש באחד שיתאים כל 4 דגים די נוח (או שאתה יכול להשתמש בשני מגשים קטנים יותר).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל אביבבצל אביב
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הדגים מלמעלה עד זנב. עכשיו מוסיפים את הזיתים, פטרוזיליה, מיץ וגלידת הלימון השני לקערה שבה היו העגבניות. לשחרר עם קצת שמן זית ולאחר מכן לחלק את התערובת בין הדגים, הצבת כמות שווה על מרכז כל אחד. מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, בהתאם לגודל הדגים. כדי לבדוק אם הם סיימו, קח את קצה הסכין ודחוף אותו לחלק העבה ביותר של הדג. כאשר נעשה זאת, הבשר יהיה בקלות למשוך מן העצם.לאחר בישול, להסיר את הדגים מהתנור ולאפשר להם לנוח במשך 3 או 4 דקות בזמן שאתה מקבל את האורחים שלך סביב השולחן, לשרת אותם קצת יין להתלבש הסלט שלך. אז אתה יכול לחזור לדגים. מחלקים אותם ליד השולחן על 4 צלחות, לוודא שכולם מקבל כמה עגבניות ומיץ כפית מעל הדג. מקסים! מארוחות הערב של ג ' יימי
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
טיפ