סוליית לימון עם צלפים וקרוטונים ברוטב חמאה חום
סוליית לימון עם צלפים וקרוטונים ברוטב חמאה חום הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ finecooking.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן canolan, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סול עם חמאה חומה, סלק וצלפים, סול מונייר עם רוטב חמאה בלסמי חום, ו פילה סול עם רוטב חמאה וורדים חום (מתכונים דומים).
הוראות
טיפ: כדי להפוך את קטעי הדר, פשוט לחתוך את הקצוות את הפרי עם סכין קטנה, חדה. לעמוד על אחד הקצוות לחתוך שלה לחתוך לחתוך לחתוך את העור ברצועות (לנסות לקבל את כל הדגש הלבן מריר). עבודה מעל קערה, לחתוך את הקטעים חופשיים מן הממברנה, לתת לכל קטע ליפול לתוך הקערה כמו שאתה הולך.
מחממים את התנור ל 93°. להמס 1-1 / 2 Tbs. של החמאה ב מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את קוביות הלחם למחבת, מערבבים ומשליכים כמעט כל הזמן עם כף עץ, עד שהקוביות חומות זהובות ופריכות, 3 עד 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח. מחק את המחבת. חלק את כל הלימון.
חותכים כל קטע לארבעה חלקים.
העברה לקערה קטנה ולהוסיף 1 Tbs. מיץ סחוט מחצי הלימון. מתבלים קלות את הפילה הבלעדית בכל צד במלח ופלפל ומעלים את הפילה בקמח, מנערים כל עודף.
מחממים את השמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, לבשל את הפילה עד הצד הראשון הוא זהב קל, על 2 דקות. שימוש בשתי מריות כדי לתמוך בדגים העדינים, להפוך את הפילה ולבשל עד שהצד השני הוא זהב קל הפילה הם אטומים, עוד 2 דקות.
להעביר לשתי צלחות ארוחת ערב ולשמור חם בתנור. מחק את המחבת במגבת נייר והוסף את 3 Tbs הנותרים. חמאה. מעל חום בינוני-גבוה, ממיסים את החמאה ומבשלים, מערבלים את המחבת עד שהחמאה הופכת לחומה בינונית, בערך 2 דקות. מיד להסיר את המחבת מן החום ולהוסיף את קטעי לימון ומיץ לימון, צלפים, והפטרוזיליה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
לטפטף את הרוטב על הדגים ומפזרים על קרוטונים. הגשת הצעות
מגישים עם פילאף אורז herbed.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.