קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 35 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

סופגניות ג'לי

סופגניות ג'לי
סופגניות הן צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, שמרים מיידיים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-35 דקות. נסו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, סופגניות ג'לי, ו סופגניות ג'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את 6 מרכיבי הסופגנייה הראשונים לקערה גדולה ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים (או מערבבים עם הידיים) עד שהבצק מתחבר (הוא עדיין יהיה רטוב ודביק).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
על משטח משוריין היטב, ללוש ולעצב את הבצק לדיסק עבה; להעביר אותו לקערה כי הוא משומן עם שמן או תרסיס בישול ולתת לו לנוח באזור חם, ללא טיוטה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
על משטח משוריין היטב, לשטח את הבצק ולגלגל אותו לדיסק בעובי 1/4 אינץ'. השתמש 2 אינץ ' חותך עוגיות עגול לחתוך כמה שיותר עיגולים של בצק כפי שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
5
מעבירים את העיגולים לתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' המצופה בנייר קלף ומשומן בשמן. לאסוף את שאריות הבצק וליצור אותם לכדור אחר; לגלגל אותו לדיסק אחר בעובי 1/4 אינץ', לחתוך יותר סופגניות, ולהעביר אותם לסדין האפייה. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
תן עיגולים הבצק לנוח באזור חם, ללא טיוטה במשך 1/2 שעה. לאחר מכן לחמם על 1 אינץ ' של שמן במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד אבל לא מעשן (365 עד 375 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
עובדים בקבוצות, מטגנים את הסופגניות עד שהן חומות זהובות בצד אחד, ואז הופכים אותן ומסיימים טיגון, בערך 3 דקות בסך הכל.
8
מעבירים את הסופגניות למגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
להעביר חלק ג ' לי ענבים קונקורד שקית מאפה או תיק zip-top עם חור קטן לחתוך מפינה אחת. כאשר הסופגניות התקררו לחלוטין, להשתמש בסכין קטנה כדי לחפור בעדינות מהצד של הסופגנייה למרכז. הכנס את קצה התיק לפתיחה וצינור במילוי רב ככל האפשר. חזור עם הסופגניות שנותרו ומילוי. אבק את הסופגניות בנדיבות עם אבקת סוכר, ומפזרים כל אחד עם קמצוץ קטן של מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מלח גסמלח גס
ריבת ענביםריבת ענבים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מערבבים את הענבים, הסוכר והמים בסיר שאינו מגיב. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הענבים נשברו, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מניחים את תרמילי הל ואת רצועות הדר-גרידה בחתיכת גזה ולאבטח אותו עם חוט; מוסיפים את צרור הגבינה לתערובת הענבים. מגניב לטמפרטורת החדר ולהעביר את הסיר למקרר לילה. בינתיים, במקום 4 עד 6 כפות (ארוחת ערב רגילה היא בסדר) במקפיא (תוכל להשתמש בהם כדי לבדוק את הג ' לי בסוף).
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חוט קצביםחוט קצבים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לחץ על תערובת ענבים צונן דרך מסננת רשת גסה. זרוק את הזרעים. החזר את תערובת הענבים המתוחה לסיר נקי שאינו מגיב, יחד עם מיץ הלימון. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד שהוא מתחיל להיראות מבריק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ענביםענבים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בדוק את הג ' לי: קח את אחת הכפיות מהמקפיא ומניח על 1/2 כפית של תערובת ענבים על זה. להחזיר את הכף למקפיא במשך 3 עד 4 דקות. (בינתיים, להפוך את החום נמוך לכסות את הסיר כך התערובת אינה מפחיתה עוד יותר מהנדרש.)
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר את המדגם מהמקפיא ונסה להפיץ אותו; אם זה לא עבה מספיק, לחשוף את הסיר, להפוך את החום בחזרה עד בינוני, ולבשל את תערובת הענבים במשך 5 דקות נוספות לפני בדיקת מדגם שני באמצעות כף קפואה אחרת. המשך תהליך בדיקה זה עד הג ' לי מתפשט בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
תן לג ' לי להתקרר, ואז לאחסן אותו במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')