קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות מזוגגות תוצרת בית

סופגניות מזוגגות תוצרת בית
סופגניות מזוגגות תוצרת בית יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, תמצית vanillan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סופגניות מזוגגות תוצרת בית, סופגניות מזוגגות, ו סופגניות מזוגגות קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 חותך סופגנייה, או 2 חותכי קונצנטריים מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1
מוסיפים את הסוכר המגורען לחלב החם בקערה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את השמרים. לאפשר לו לשבת עד השמרים מתחיל בועה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולאחר מכן לשפוך אותם לתוך קערה עם חמאה מומסת, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת החמאה / ביצה לקערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים בתערובת חלב / סוכר / שמרים. עם חיבור וו, להפוך את המיקסר למהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערה, ולאחר מכן לאחזר 1/2 כוס בכל פעם ולהוסיף אותו לקערת הערבוב, ומאפשר לו לשלב לאט לתוך התערובת הנוזלית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
המשך ערבוב במשך 5 דקות לאחר הקמח משולב. עצור את המיקסר, לגרד את הקערה ולאחר מכן לערבב כ -30 שניות יותר. לאחר מכן מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים אותו בניילון נצמד ומקררים, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
למחרת בבוקר, להסיר את הבצק מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר ולעלות, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
שים את הבצק במקום חם, במידת הצורך, כדי להקל על העלייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
להפוך את הבצק על משטח מקומח לגלגל אותו על 1/4 אינץ ' עבה. השתמש חותך סופגנייה (או 2 חותכי קונצנטריים) לחתוך את הסופגניות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
הסירו את החורים והעבירו את הסופגניות לתבנית אפייה מקומטת עם מחצלת אפייה או קלף. ואז - וזה החלק החיוני - לכסות את הסופגניות קלות עם מגבות תה ומניחים אותו באזור ללא טיוטה, לפחות 1 1/2 עד 2 שעות. זה ייקח להם כל כך הרבה זמן לעלות. אם הם לא נראים עולים הרבה, להעביר את המחבת למקום חם.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להמיס את התקצור בסיר על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום ממתקים. (או שאתה יכול לזרוק אחד חורי הסופגנייה בשמן, אם הוא רוחש ומיד עולה על פני השטח, השמן מוכן.) הסופגניות צריך מיד לצוף למעלה ולהתנפח. לאחר מכן השתמש בכף מתכת או מרית כדי להפוך אותם בזהירות לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הסר אותם מן השמן ברגע שהם זהובים חום משני הצדדים (זה צריך לקחת פחות מ 1 דקה בסך הכל). בסוף, טיפה בחורי הסופגניות ומטגנים אותם עד שהם זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
13
מניחים את הסופגניות על נייר מגבת מרופדת צלחות לנקז. אל תדאג אם הם קצת לא מושלמים; אם האצבעות שלך משאירות רושם כשהורדת אותם לתוך השמן, זה רק אומר שהם היו קלים במיוחד ורכים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
14
עבור זיגוג: כדי זיגוג את הסופגניות, מערבבים את אבקת הסוכר, 1/2 כוס מים קרים, מלח ווניל בקערה עד חלקה. זרוק את הסופגניות אחד אחד. להפוך אותם במהירות ולאחר מכן להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מניחים אותם על מתלה כך שכל זיגוג עודף יכול לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
כדי להפיק את המרב זיגוג, להגדיר את החורים מתחת סופגניות כך שהם יכולים לתפוס את החומר טוב במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן