סופגניות מזוגגות תוצרת בית
סופגניות מזוגגות תוצרת בית יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, תמצית vanillan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סופגניות מזוגגות תוצרת בית, סופגניות מזוגגות, ו סופגניות מזוגגות קפה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 1 חותך סופגנייה, או 2 חותכי קונצנטריים מדחום ממתקים
מוסיפים את הסוכר המגורען לחלב החם בקערה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את השמרים. לאפשר לו לשבת עד השמרים מתחיל בועה, 5 עד 10 דקות.
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולאחר מכן לשפוך אותם לתוך קערה עם חמאה מומסת, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את תערובת החמאה / ביצה לקערה של מיקסר חשמלי.
יוצקים בתערובת חלב / סוכר / שמרים. עם חיבור וו, להפוך את המיקסר למהירות נמוכה.
מערבבים את הקמח והמלח בקערה, ולאחר מכן לאחזר 1/2 כוס בכל פעם ולהוסיף אותו לקערת הערבוב, ומאפשר לו לשלב לאט לתוך התערובת הנוזלית.
המשך ערבוב במשך 5 דקות לאחר הקמח משולב. עצור את המיקסר, לגרד את הקערה ולאחר מכן לערבב כ -30 שניות יותר. לאחר מכן מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים אותו בניילון נצמד ומקררים, 8 עד 12 שעות.
למחרת בבוקר, להסיר את הבצק מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר ולעלות, 1 1/2 עד 2 שעות.
שים את הבצק במקום חם, במידת הצורך, כדי להקל על העלייה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח לגלגל אותו על 1/4 אינץ ' עבה. השתמש חותך סופגנייה (או 2 חותכי קונצנטריים) לחתוך את הסופגניות.
הסירו את החורים והעבירו את הסופגניות לתבנית אפייה מקומטת עם מחצלת אפייה או קלף. ואז - וזה החלק החיוני - לכסות את הסופגניות קלות עם מגבות תה ומניחים אותו באזור ללא טיוטה, לפחות 1 1/2 עד 2 שעות. זה ייקח להם כל כך הרבה זמן לעלות. אם הם לא נראים עולים הרבה, להעביר את המחבת למקום חם.
להמיס את התקצור בסיר על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום ממתקים. (או שאתה יכול לזרוק אחד חורי הסופגנייה בשמן, אם הוא רוחש ומיד עולה על פני השטח, השמן מוכן.) הסופגניות צריך מיד לצוף למעלה ולהתנפח. לאחר מכן השתמש בכף מתכת או מרית כדי להפוך אותם בזהירות לצד השני.
הסר אותם מן השמן ברגע שהם זהובים חום משני הצדדים (זה צריך לקחת פחות מ 1 דקה בסך הכל). בסוף, טיפה בחורי הסופגניות ומטגנים אותם עד שהם זהובים חום.
מניחים את הסופגניות על נייר מגבת מרופדת צלחות לנקז. אל תדאג אם הם קצת לא מושלמים; אם האצבעות שלך משאירות רושם כשהורדת אותם לתוך השמן, זה רק אומר שהם היו קלים במיוחד ורכים.
עבור זיגוג: כדי זיגוג את הסופגניות, מערבבים את אבקת הסוכר, 1/2 כוס מים קרים, מלח ווניל בקערה עד חלקה. זרוק את הסופגניות אחד אחד. להפוך אותם במהירות ולאחר מכן להסיר אותם.
מניחים אותם על מתלה כך שכל זיגוג עודף יכול לטפטף.
כדי להפיק את המרב זיגוג, להגדיר את החורים מתחת סופגניות כך שהם יכולים לתפוס את החומר טוב במיוחד.