סופגניות קוקוס יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סופגניות אספרסו מזוגגות קוקוס בגריל עם מוקה קוקוס גנאש, סופגניות קוקוס אפוי עם זיגוג קוקוס, ו סופגניות קוקוס.
הוראות
1
הפוך את הסופגניות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה גדולה, לטאטא יחד את קמח אורז חום superfine, קמח שקדים, עמילן תפוחי אדמה, קמח קוקוס, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חום
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
קמח קוקוס
אופים או סוכר דק במיוחד
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החומרים הרטובים ליבש ומקציפים עד שהבצק מתאחד. ללוש אותו עם הידיים שלך כמה פעמים. זה יהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
אבק משטח עבודה עם כמות נדיבה של קמח אורז חום superfine. הפוך את הבצק על משטח העבודה שלך ואבק עוד קצת קמח על גבי הבצק. ללטף את הבצק למטה קצת. כמו הבצק יושב, זה יתחיל לקבל קצת יותר קומפקטי ויהיה קל יותר לעבוד עם. אם זה מרגיש רך מדי, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חום
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מגלגלים את הבצק לעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
6
אבק חותך עוגיות 2 אינץ ' או חותך סופגנייה עם קמח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
7
חותכים עיגולים ומניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אם אתה משתמש חותך עוגיות, לגזור חורים 1/2 אינץ ' ממרכז הדיסקים. אתה יכול לגלגל מחדש את השאריות פעם אחת כדי לעשות עוד סופגניות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
צנן את הסופגניות במקרר במשך 15 דקות. בינתיים, למלא מחבת ברזל יצוק רדוד עם 2 סנטימטרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחממים את השמן עד שהוא קורא 171° (170°C) על מדחום ממתקים או מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשום
10
בזהירות להוסיף את הסופגניות לשמן בקבוצות; לא צפוף במחבת. הסופגניות ישקעו ולאחר מכן לעלות כאשר הם כמעט עשו. מבשלים לחום זהוב, הופכים את הסופגניות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העברה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. חזור על תהליך הטיגון עם חורי הסופגניות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
12
תן להם להתקרר מעט.
13
הפוך את הזיגוג ולסיים את הסופגניות
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
14
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל החומרים זיגוג. טובלים את הסופגניות בזיגוג ומכסים עם הקוקוס הגרוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגורר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה