קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

סופגניות קוקוס

סופגניות קוקוס
סופגניות קוקוס יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סופגניות אספרסו מזוגגות קוקוס בגריל עם מוקה קוקוס גנאש, סופגניות קוקוס אפוי עם זיגוג קוקוס, ו סופגניות קוקוס.

הוראות

1
הפוך את הסופגניות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה גדולה, לטאטא יחד את קמח אורז חום superfine, קמח שקדים, עמילן תפוחי אדמה, קמח קוקוס, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
קמח קוקוסקמח קוקוס
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את החומרים הרטובים ליבש ומקציפים עד שהבצק מתאחד. ללוש אותו עם הידיים שלך כמה פעמים. זה יהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
אבק משטח עבודה עם כמות נדיבה של קמח אורז חום superfine. הפוך את הבצק על משטח העבודה שלך ואבק עוד קצת קמח על גבי הבצק. ללטף את הבצק למטה קצת. כמו הבצק יושב, זה יתחיל לקבל קצת יותר קומפקטי ויהיה קל יותר לעבוד עם. אם זה מרגיש רך מדי, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מגלגלים את הבצק לעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
אבק חותך עוגיות 2 אינץ ' או חותך סופגנייה עם קמח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
7
חותכים עיגולים ומניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אם אתה משתמש חותך עוגיות, לגזור חורים 1/2 אינץ ' ממרכז הדיסקים. אתה יכול לגלגל מחדש את השאריות פעם אחת כדי לעשות עוד סופגניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
צנן את הסופגניות במקרר במשך 15 דקות. בינתיים, למלא מחבת ברזל יצוק רדוד עם 2 סנטימטרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מחממים את השמן עד שהוא קורא 171° (170°C) על מדחום ממתקים או מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
בזהירות להוסיף את הסופגניות לשמן בקבוצות; לא צפוף במחבת. הסופגניות ישקעו ולאחר מכן לעלות כאשר הם כמעט עשו. מבשלים לחום זהוב, הופכים את הסופגניות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
העברה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. חזור על תהליך הטיגון עם חורי הסופגניות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
תן להם להתקרר מעט.
13
הפוך את הזיגוג ולסיים את הסופגניות
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל החומרים זיגוג. טובלים את הסופגניות בזיגוג ומכסים עם הקוקוס הגרוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(110 גרם) קמח שקדים(110 גרם) קמח שקדים2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוסות קמח אורז חום superfine, בתוספת יותר לאבק1/4 כוסות קמח אורז חום superfine, בתוספת יותר לאבק2(יכול להיות או להרחיק)תמצית קוקוסתמצית קוקוס60אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס קמח קוקוס1/2 כוס קמח קוקוס606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 כוס שמן קוקוס, נמס1/4 כוס שמן קוקוס, נמס2ביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס סוכר קנה טבעי1/2 כוס סוכר קנה טבעי80אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 עמילן תפוחי אדמה כוס1/2 עמילן תפוחי אדמה כוס240אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות אבקת סוכר, מנופהכוסות אבקת סוכר, מנופה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח30אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 עמילן טפיוקה כוס1/4 עמילן טפיוקה כוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(75 מ (75 מ " ל) חלב קוקוס לא ממותק165אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קוקוס מגורר לא ממותקכוסות קוקוס מגורר לא ממותק20ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון