סופגניות קוקוס
סופגניות קוקוס יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סופגניות אספרסו מזוגגות קוקוס בגריל עם מוקה קוקוס גנאש, סופגניות קוקוס אפוי עם זיגוג קוקוס, ו סופגניות קוקוס.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה גדולה, לטאטא יחד את קמח אורז חום superfine, קמח שקדים, עמילן תפוחי אדמה, קמח קוקוס, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח.
מוסיפים את החומרים הרטובים ליבש ומקציפים עד שהבצק מתאחד. ללוש אותו עם הידיים שלך כמה פעמים. זה יהיה רך.
אבק משטח עבודה עם כמות נדיבה של קמח אורז חום superfine. הפוך את הבצק על משטח העבודה שלך ואבק עוד קצת קמח על גבי הבצק. ללטף את הבצק למטה קצת. כמו הבצק יושב, זה יתחיל לקבל קצת יותר קומפקטי ויהיה קל יותר לעבוד עם. אם זה מרגיש רך מדי, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 15 דקות.
מגלגלים את הבצק לעובי 3/4 אינץ'.
אבק חותך עוגיות 2 אינץ ' או חותך סופגנייה עם קמח נוסף.
חותכים עיגולים ומניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אם אתה משתמש חותך עוגיות, לגזור חורים 1/2 אינץ ' ממרכז הדיסקים. אתה יכול לגלגל מחדש את השאריות פעם אחת כדי לעשות עוד סופגניות.
צנן את הסופגניות במקרר במשך 15 דקות. בינתיים, למלא מחבת ברזל יצוק רדוד עם 2 סנטימטרים של שמן צמחי.
מחממים את השמן עד שהוא קורא 171° (170°C) על מדחום ממתקים או מדחום מיידי לקרוא.
בזהירות להוסיף את הסופגניות לשמן בקבוצות; לא צפוף במחבת. הסופגניות ישקעו ולאחר מכן לעלות כאשר הם כמעט עשו. מבשלים לחום זהוב, הופכים את הסופגניות פעם אחת.
העברה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. חזור על תהליך הטיגון עם חורי הסופגניות.
הפוך את הזיגוג ולסיים את הסופגניות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל החומרים זיגוג. טובלים את הסופגניות בזיגוג ומכסים עם הקוקוס הגרוס.
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.