קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

סופגניות ריקוטה: פנזרוטי עם ריקוטה

סופגניות ריקוטה: פנזרוטי עם ריקוטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו סופגניות ריקוטה: פנזרוטי קון ריקוטן. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש בידכם ריקוטה, שמן זית, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. נסו פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריטה עם ריקוטה די בופלן ופומודורי, קציצות עם ריקוטה: פולפטון קון לה ריקוטה, ו פסטה קון לה ריקוטה (פסטה עם גבינת ריקוטה) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. יוצרים באר במרכז הקמח, ואז יוצקים את שמן הזית וכ -1 כוס מים פושרים. בעזרת כף עץ מערבבים את החומרים עד שהם מתאחדים ליצירת בצק, מוסיפים מעט מים פושרים במידת הצורך. ללוש את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
תנו לנוח 10 דקות.
3
בינתיים, בקערה, יוצקים שמן זית נוסף על הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מפזרים מלח, פלפל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מערבבים עד שהם רכים.
6
הוסף עוד שמן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
מחלקים את הבצק ל -3 מנות שוות. בעזרת הפתח הרחב ביותר של מכונת גלגול פסטה ידנית, גלגל כל מנה לחתיכה באורך 3 מטר, ברוחב של כ -4 אינץ 'ובעובי של 1/16 אינץ'. אם אין לכם גלגלת פסטה, תוכלו להשתמש גם במערוך מקומח קלות. הכי קל לגלגל ולמלא מנה אחת בכל פעם, במקום לגלגל את שלושתם לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
לכל רצועת בצק מניחים כפיות ריקוטה מעוגלות בגודל 1 אינץ ' מקצה הצד לאורכו של הבצק, ומרווחים את הריקוטה במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה. לרצועת הבצק הראשונה מפזרים את תלוליות הריקוטה עם הפקורינו המגורר טרי. עם הרצועה השנייה מפזרים את הנענע הקצוצה. מגררים את הבוטרגה באופן שווה על השלישי. מקפלים את הבצק לשניים לאורכו, מכסים את החלק המלא בריקוטה עד לקצה, כאילו מקפלים שמיכה. בעזרת האצבעות לחץ על שולי הבצק כדי לאטום את הקצה החיצוני. לחץ גם בין תלוליות הריקוטה ליצירת מנות ריקוטה בודדות. בעזרת סכין חדה או חותך מאפה משונן חותכים סביב כל תל ריקוטה ויוצרים ריבועים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בוטרגהבוטרגה
פקורינופקורינו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים את הפנצרוטי על תבנית עם נייר אפייה מקומח קלות, ללא כיסוי. מכינים את הסופגניות הנותרות, מפזרים את הנענע על המנה השנייה ומגרדים את הבוטרגה על השלישית. הם יכולים לנוח במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בוטרגהבוטרגה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות צלזיוס.השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או בסביבתה לאורך כל תהליך הבישול. עובדים בקבוצות של 6, מטגנים את הפנזרוטי עד להזהבה. השתמש בכף מחוררת או בעכביש כדי להפיל בעדינות את הסופגניות למים, היזהר לא להתיז את השמן החם. בעזרת אותה כף או עכביש מוציאים את הסופגניות המוגמרות לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מסננים על מגבות נייר בזמן שהם מבשלים.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
מגישים מיד.