סופגניות שוקולד אפויות ללא גלוטן
סופגניות שוקולד אפויות ללא גלוטן הן ארוחת בוקר המגישה 12. מנה אחת מכסה 1% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים, מתכון זה יכול להיחשב לא קצת בריא. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עולה 29 סנט למנה-- אנחנו מוצאים את זה במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמן צמחי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב צמחוני וללא גלוטן דיאט. נסו סופגניות שוקולד אפויות ללא גלוטן, סופגניות דלעת אפויות ללא גלוטן, ו סופגניות תפוחים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח שיבולת שועל, סוכר מגורען, עמילן תפוחי אדמה, אבקת קקאו, סודה לשתייה, מסטיק xanthan בקערה בינונית.
מוסיפים ביצה, שמנת חמוצה, חלב ושמן צמחי.
להקציף עד הבלילה חלקה. אפשר הבלילה לעמוד במשך חמש דקות. מחבת מעייל קלה עם ספריי בישול nonstick. למלא חללים בערך באמצע הדרך עם הבלילה.
אופים עד סופגניות באביב בחזרה למגע, כעשר דקות. להפוך סופגניות החוצה על מתלה תיל להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה. אפשר סופגניות להתקרר לחלוטין.
מניחים מדף תיל לתוך תבנית אפייה מצופה קלף.
לטאטא יחד אבקת סוכר, חלב, וניל, לימון תמצית בקערה קטנה. טובלים סופגניות, אחד בכל פעם, לתוך זיגוג. לנער את זיגוג עודף.
מקום טבל סופגניות על מתלה תיל. חנות סופגניות מכוסה בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים.