סופגניות תפוחים עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-419 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תפוחים, ביצה בתוספת חלמון ביצה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו סופגניות קינמון תפוחים אפויות עם זיגוג תפוחים, סופגניות קינמון תפוחים אפויות עם זיגוג תפוחים, ו סופגניות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ליבה וקוצצים גס את התפוחים (לא מקלפים).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
2
מערבבים עם 1 1/2 כוסות סיידר בסיר בינוני על אש בינונית; מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ -8 דקות. חשפו והמשיכו לבשל עד שהתפוחים רכים והסיידר מצטמצם כמעט לחלוטין, כ -5 דקות. פירה עם בלנדר טבילה או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. למדוד את הרוטב; אתה צריך 1 כוס. (מרתיחים כדי להפחית עוד יותר, במידת הצורך.)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקציפים 2/3 כוס סוכר מגורען ואת הקיצור בקערה אחרת עם מיקסר במהירות בינונית עד חול. מקציפים פנימה את הביצה והחלמון, ואז מערבבים בהדרגה את רסק התפוחים, מגרדים את הקערה. מקציפים פנימה מחצית מתערובת הקמח, אחר כך את חלב החמאה והווניל, ואז את תערובת הקמח שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
טעם מייפל לפי הטעם
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים ליצירת בצק דביק; אל תערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מגרדים את הבצק על דף נייר קלף מקומח קלות וטופחים למלבן בגודל 7 על 11 אינץ 'בעובי של כ -1 / 2 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
בינתיים, להפוך את זיגוג: מבשלים את סיידר 1 כוס הנותרים בסיר קטן על חום בינוני עד מופחת ל 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מערבבים את יתרת 1 כוס הסוכר המגורר ו -2 כפיות הקינמון בקערה רדודה; מניחים בצד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מחממים 2 אינץ ' של שמן צמחי בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות. מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
חותכים את הבצק המצונן ל -12 סיבובים, בעזרת חותך ביסקוויטים מקומח 2 1/2 או 3 אינץ', ואז חותכים את האמצעיים בעזרת חותך בגודל 1 אינץ ' (או משתמשים בחותך סופגנייה). להחליק 2 או 3 סופגניות בכל פעם לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד, התאמת החום לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מעבירים למגבות הנייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
טובלים צד אחד של כל סופגנייה בזיגוג הסיידר, נותנים לעודף לטפטף; טובלים רק את הצד המזוגג בסוכר הקינמון או מתגלגלים בסוכר קינמון, אם רוצים.