סופגניית עוגת יום הולדת
סופגניית עוגת יום הולדת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום הולדת שלך. אם יש לכם סוכר של ממתקים, נרות יום הולדת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, עוגת סופגנייה לערבב, ו עוגת מאפינס סופגנייה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הסופגניות: לעקוב אחר שנים עשר עיגולים 3 אינץ ' על פיסת נייר קלף, להעיף את הנייר על קו גיליון אפייה. תרסיס קל עם ספריי בישול. להתאים שקית מאפה עם קצה מאפה 1/2 אינץ ' עגול.
לטאטא יחד את הקמח, סוכריות קונפטי, אבקת אפייה ו 3/4 כפית מלח בקערה בינונית.
שלב את הסוכר מגורען וחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד). הכה על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים והוניל וממשיכים להכות עד משולב וחיוור, כ 2 דקות. התאם את המהירות בינונית-נמוכה ולהוסיף את תערובת הקמח וחלב בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח. המשך לערבב עד חלקה בשילוב היטב, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
להעביר את הבלילה לשקית מאפה מוכן.
מקטרת את הבצק על דפוסי המעגל על נייר הקלף. מקררים בזמן שהשמן מתחמם.
ממלאים תנור הולנדי בינוני או סיר עם כ 2 אינץ ' של שמן ולהביא 340 מעלות f מעל חום בינוני. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
חותכים את נייר הקלף סביב כל סופגנייה, עוזב גבול. השתמש בגבול הנייר בזהירות במקום 2 סופגניות בכל פעם לתוך הפנים שמן הראשון, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הנייר עם מלקחיים. מטגנים את הסופגניות עד הזהב, סיבוב, 1 1/2 דקות לכל צד.
הסר את הסופגניות עם כפית מחוררת למגבות נייר. חזור עם הסופגניות שנותרו. מגניב לגמרי. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד יום מראש.
שלב את אבקת הקקאו, חמאה, וניל ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד).
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מוסיפים את הסוכר והחלב של הממתקים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. לאחר התערובת משולבת בעיקר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומערבבים עד חלקה. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר ומערבבים על בינוני גבוה עד חלקה.
שלב את אבקת חלב מלט, חמאה, וניל ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל חשמלי כף יד).
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מוסיפים את הסוכר והחלב של הממתקים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. לאחר התערובת משולבת בעיקר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומערבבים עד חלקה. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר ומערבבים על בינוני גבוה עד חלקה.
כפור את הסופגניות עם הדובדבן האהוב עליך, או שילוב, מפזרים עם סוכריות קונפטי לקשט עם נרות אם באמצעות.