קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סופה דה ארפה (מרק עוגת תירס)

סופה דה ארפה (מרק עוגת תירס)
זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך ארפה, מלח ופלפל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: Sopa de Arepa (מרק עוגת תירס), Arepa con Carne y Champiñones (עוגת תירס עם בשר בקר ופטריות), ו מרק תירס (Sopa De Elote).

הוראות

1
בסיר בינוני במקום ציר עוף, תפוחי אדמה, כמון והוגאו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני. מבשלים עד שתפוחי האדמה הם מזלג מכרז. בערך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את חתיכות הארפ " א ומתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מוסיפים את הכוסברה הטריה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה