קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סופיטה אבוקדו טעים

סופיטה אבוקדו טעים
טעים אבוקדו Sopitan נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חמאה, שמיר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. מתכונים דומים: סופיטה של מאמי-מרק ירקות מרוקאי, סופיטה של מאמי-מרק ירקות מרוקאי, ו סלט פירות... יאמי יאמי!.

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל, שום ופלפלים ומבשלים עד רך, על 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את השמיר, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמירשמיר
4
שים את התערובת בצנצנת הבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים את האבוקדו, חלב וכף 1 של שמן זית לבלנדר ומחית. כאשר חלקה לחלוטין, להעביר את מחית לקערה, כיסוי, ומקרר עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אבוקדואבוקדו
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מחממים את שארית 1 כף שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד מקופל, ורוד ואטום, על 2 עד 4 דקות. כדי לשרת, יוצקים את המרק הצונן לתוך כוסות קטנות או קערות, מוסיפים כמה שרימפס לכל כוס ומקשטים עם בזיליקום, זרעי שומשום, טפטוף שמן.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונןמרק צונן
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שרימפסשרימפס
באזיל!באזיל!
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
* הערה של קוק: אנו ממליצים has אבוקדו אבוקדו soupita אבוקדו החלק ביותר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו