טעים אבוקדו Sopitan נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חמאה, שמיר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. מתכונים דומים: סופיטה של מאמי-מרק ירקות מרוקאי, סופיטה של מאמי-מרק ירקות מרוקאי, ו סלט פירות... יאמי יאמי!.
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל, שום ופלפלים ומבשלים עד רך, על 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
שום
בצל
3
מוסיפים את השמיר, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמיר
4
שים את התערובת בצנצנת הבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מוסיפים את האבוקדו, חלב וכף 1 של שמן זית לבלנדר ומחית. כאשר חלקה לחלוטין, להעביר את מחית לקערה, כיסוי, ומקרר עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אבוקדו
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מחממים את שארית 1 כף שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד מקופל, ורוד ואטום, על 2 עד 4 דקות. כדי לשרת, יוצקים את המרק הצונן לתוך כוסות קטנות או קערות, מוסיפים כמה שרימפס לכל כוס ומקשטים עם בזיליקום, זרעי שומשום, טפטוף שמן.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונן
זרעי שומשום
שרימפס
באזיל!
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
* הערה של קוק: אנו ממליצים has אבוקדו אבוקדו soupita אבוקדו החלק ביותר.