סופלה בטטה אסכולה ישנה
סופלה בטטה אסכולה ישנה היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם קוקוס, סוכר חום, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בית ספר חדש עוגת בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה תבשיל קדרה 2 ליטר ולהניח בצד.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים ומלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 20 דקות.
מועכים את תפוחי האדמה בקערה גדולה.
מוסיפים את החלב המאודה, סוכר חום, חמאה, וניל, קינמון, ביצים מוכות, מלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת התבשיל ואופים במשך 25 דקות.
בקערה קטנה, לזרוק יחד קשיו, מרשמלו, וקוקוס.
הסר את תבשיל התבשיל מהתנור העליון עם תערובת קשיו.
אופים עד המרשמלו קלויים קלות, על 5 עד 10 דקות יותר.
הסר את התבשיל מהתנור ולתת להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.