סופלה בטטה עם רוטב דבשה
סופלה בטטה עם רוטב דבשה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 581 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חלבונים ביצה, חלמונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה.
הוראות
חמאה צלחת אפייה 3 ליטר. בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה המתוקים במים ומרתיחים על חום גבוה עד במכרז, כ -35 דקות.
תן לתפוחי האדמה המתוקים להתקרר, ולאחר מכן לקלף ולפרוס אותם עבה.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את הקרם עם שיני, כוכב אניס ואגוז מוסקט ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות. מסננים את השמנת, משליכים את כל התבלינים.
במעבד מזון, מחית את תפוחי האדמה המתוקים, בקבוצות במידת הצורך, עם שמנת מתובלת, חמאה וחלמונים ביצה. לגרד את בסיס סופל לתוך קערה גדולה ועונה עם 11/2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל.
בקערה נקייה נירוסטה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות המשרד טופס. עם מרית גומי, לקפל שליש של הלבנים מוכים לתוך בסיס סופל; לקפל את הלבנים הנותרים.
יוצקים את תערובת הסופל לתוך המנה מוכנה ואופים במשך כ 1 שעה,או עד קם לתחייה.
תן לסופל לנוח כ -10 דקות.
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, על 20 דקות.
מגישים את רוטב המולסה חם לצד סופלה בטטה.