סופלה גבינה כחולה
סופלה גבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב התאנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיג'מות טריות וענבים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סופלה גבינה כחולה, סופלה גבינה כחולה עם סלט תרד תינוק W דבש/רוטב בלסמי / תאנה, ו סופלה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את ramekins: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מברשת ארבעה 8 אונקיות ramekins עם חמאה.
יוצקים את הסוכר לתוך 1 ramekin ולסובב אותו כדי מעיל התחתון הצדדים.
יוצקים את עודף לתוך ramekin אחר ולחזור על המעיל את כל ramekins; הקש על כל עודף. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן למלא.
הפוך את bechamel: להמיס 3 כפות חמאה בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך. בדיוק כמו הקצף שוכך, לטאטא בקמח לעשות רביכה; לבשל, לטאטא כל הזמן, כדי להסיר את הטעם העמילני, 2 עד 3 דקות (לא מאפשרים את הנביכה לחום).
מוסיפים את החלב החם וממשיכים לטאטא עד חלקה ועבה, כ 5 דקות. (לעקוב אחר דמות 8 בשמל עם המקצף; אם הרוטב מחזיק את הצורה, זה נעשה.)
הסר את bechamel מן החום לטאטא את החלמונים ביצה אחד בכל פעם. מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט, ואז מקציפים בגבינה עד שהיא נמסה וחלקה. (להחזיר את הסיר לחום נמוך מאוד, במידת הצורך.)
מעבירים לקערה גדולה ומקררים עד לקרר.
מוסיפים את חלבוני הביצה: היכו את החלבונים ואת הקרם של טרטר עם מקצף או מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש של החלבונים ביצה מוכה לתערובת bechamel מקורר על ידי לאט ובעדינות גורפים מלמטה לחלק העליון של הקערה עם מרית גומי. מקפלים את החלבונים הנותרים באותו אופן עד לא פסים של לבן להישאר.
מניחים את ramekins מוכן על תבנית אפייה. כפית הבלילה לתוך ramekins, ממלא כל אחד על שלושה רבעים של הדרך. השתמש במגבת כדי לנגב את החישוקים נקיים (זה יעזור סופלה לעלות באופן שווה).
אופים עד זהב ונפח לפחות 1 אינץ ' מעל החישוקים, על 25 דקות.
מגישים מיד עם קומפוט תאנה ועוקצים אחרים (ראה להלן).
שלב 1 כוס סוכר, 1 1/2 כוסות מים, 1 כפית מיץ לימון, 2 פרוסות לימון ו 2 שקיות תה קמומיל בסיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל, ערבוב, 5 דקות.
מוסיפים 12 תאנים מיובשות חצויות, חוזרים לרתיחה ומבשלים 10 דקות נוספות.