סופלה גבינה ממגדלי ביצים מאונטריו
סופלה גבינה ממגדלי ביצים של אונטריו הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חקלאים גבינה, עוגת גבינת איכרים, ו עוגת שוקולד גבינת איכרים.
הוראות
ממיסים חמאה בכוס מדידה של 4 כוסות או בקערה בינונית במיקרוגל. מערבבים בקמח, מלח ופלפל.
להקציף בחלב, ולאחר מכן גבינה, עד בשילוב. מבשלים במיקרוגל במשך 2 דקות על גבוה; מערבבים. מבשלים עוד 1-1/2 עד 2 דקות עד שהתערובת הופכת לרוטב חלק ומעובה.
להקציף חלמונים עד מעורבב.
מוסיפים קצת מהרוטב לחלמונים; מערבבים היטב. מערבבים חלמון תערובת בחזרה לתוך הרוטב.
מקציפים חלבונים עד נוקשים. מקפלים חלמון ביצה / תערובת רוטב בעדינות לתוך חלבון ביצה מוכה רק עד בשילוב. (
תערובת לא צריך להיות מעורבב לחלוטין.)
כף או לשפוך לתוך ארבעה משומן קל 1 כוס ישר צדדית רמקינס או מנות סופלה.
אופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות F (160 מעלות C) עד נפוח וזהוב חום, כ 20 דקות.